Webradio Flamingo 

    

 

               

Home Nieuws Schema Gastenboek Weblinks Contact Medewerkers

 

  Het laatste nieuws:   In de gaten:  
  Op 1 Januari 2011 om precies 12:00uur zijn we officieel van start gegaan met onze uitzendingen. Vanuit de studio te Oostende werd het startschot gegeven en werd er een feestelijk programma gemaakt door alle medewerkers van onze webradio. De reacties die wij hebben ontvangen deden ons zeer goed en het was zeer aangenaam om te ervaren dat best wel veel mensen de weg naar Webradio Flamingo wisten te vinden. Dank aan allen die van dit gebeuren een zeer geslaagde dag en avond wisten te maken.. Voor een leuke fotoreportage van deze geslaagde dag? Klik hier

 

  Houd deze pagina goed in de gaten, het laatste nieuws omtrent Webradio Flamingo zal hier geplaatst worden..... -------------------------------- ------------------------------------------------------------- !!!!! AANDACHT ZONDAG 17 JUNI 2012, VAN 24U, GAAN WE VOORGOED UIT DE ETHER MET ONZE RADIO WEGENS OMSTANDIGHEDEN DIE ELKAAR OPVOLGDEN EN DANKEN ONZE TROUWE LUISTERAARS DIE ER STEEDS WAREN TOT HET EINDE. ONZE WEBSITE BLIJFT ECHTER BESTAAN ALS ARCHIEF. ALS VOORZITTER BEHEERDER DANK IK ALLE MEDEWERKERS EN TROUWE LUISTERAARS DIE HET MOGELIJK HEBBEN GEMAAKT OM IN DE ETHER TE ZIJN EN VOOR DE GOEDE SAMENWERKING. MUZIKALE GROETJES, DJ LADY JANE EN HET GANSE TEAM VAN WEBRADIOFLAMINGO.
     

 

--
     

 

Onze dank aan alle mensen die aanwezig waren op vrijdag 3 Juni 2011 voor Webradio Flamingo en een Grandioze Artiesten Parade die doorging in Zaal De Vuurtoren , Thomas Vanloostraat 32 Oostende Ook dank aan de Pat Morino Roadshow met zijn goede voorstelling en de techniek van DJ Rick James. En onze dank aan alle mensen die zich hebben ingezet voor het feest van onze radio.
 
         
       

 

 
       
       
       

 

Tot zover het laatste nieuws..

 

 

Copyright 2011 www.webradioflamingo.be.