Webradio Flamingo 

    

 

               

Home Nieuws Schema Gastenboek Weblinks Contact Medewerkers


                      
klik op de foto om de DJ of medewerker een mail te sturen.

DJ Lady Jane

DJ Lady Jane, toen zij 16 jaar was leerde Anita vrije radio kennen via haar broer, met zijn eigen station Marina en later Radio Atlantis te Gent.  Tot in 1987 heeft ze in Oostende een eigen zender, Radio Tornado, gehad en was ze later medewerkster bij ’t Visschertje en Radio Romantica. Na verschillende jaren inactiviteit is Anita opnieuw door de microbe gebeten en is ze de stuwende kracht bij Webradio Flamingo. Een van haar programma's "The Wild Thing" is zeer geliefd bij de luisteraars.

 

DJ Jackemo van Lier

 

DJ Jackemo van Lier, toen hij 12 jaar was stond hij verbaasd bij het "fenomeen" jukebox.  Van zijn 1ste gespaarde zakgeld kocht hij een platendraaier voor 1200 BEF.  Met dat pickupke ging ie draaien in cafés waar geen jukebox stond.  Als eerste kocht hij het singeltje "If You Go To San Francisco". Zo begon een tijd van muziek verzorgen op feestjes met zijn discobar en nu draait hij heerlijke plaatjes op Webradio Flamingo.

 

DJ Tarzoon

 

 

DJ Tarzoon, de microbe voor muziek en het presenteren heeft hij grotendeels te pakken van vrouwtje Lady Jane. Na zo'n 2 jaar ervaring als assistent-presentator zet hij de stap als volwaardig DJ. De muziekgenres die hij wil brengen zijn afwisselend pop, lichte rock, country, oldies, sfeer en dansmuziek. Het is door zijn keuze van muziek dat hij een goede sfeer weet op te bouwen bij de luisteraars die thuis zitten te luisteren.

 

 

DJ Loco

DJ Loco staat aan het begin van een spetterende radiocarrière. Zo is hij het brein achter het programma "Music for Everyone". De naam zegt het al, voor ieder wat wils..
   
Copyright © 2011 www.webradioflamingo.be.